top of page

Konkurs pune dhe shkollim

Ndërmarrjet: DESIGN LIFTS SH.P.K.; Lely SH.P.K.; Proton Cable L.L.C.; Fabrika Te Naseri; Horn&Co Group; Zinkunie; në bashkëpunim me Qendrën e Formimit Profesional “Loyola-Profesionale” shpallin konkurs pune dhe shkollim.

20220308_145439.jpg

APLIKO TANI!

arrow&v
Faleminderit për aplikimin! Së shpejti do të ju kontaktojmë.

Ne do të ju kontaktojmë pas aplikimit për informata më të detajuara

+383 45 205 389

Foto e pare - Copy.jpg

Për regjistrimin e kandidatëve në drejtimin “Mekatronikë” të financuara nga kompanitë bashkëkpunëtore të Loyola Profesionale - Prizren për vitin shkollor 2022/2023

1. Vende të lira​

 

Horn-Logo.png
33bde530681991.5630d5c807669.gif
logo.png
zinkunielogo.jpg
te naseri.png
95759502_3175479485845075_5316200413207199744_n.jpg

2.        Kreditë

Kualifikimi për Mekatronikë zgjat 2 (dy) vite shkollore dhe vlerësohet me  2400 orë të Arsimit dhe Aftësimit Profesional ose me 120 Kredi.

 

3.         Pagesa për kualifikim

Pagesa për kandidatë paguhet nga ana e kompanisë në të cilën kandidati ka konkuruar. Kandidatëve ju garantohet punësimi dhe trajnimi në qendrën profesionale dhe njëkohësisht në kompani.

 

4.         Dokumentet e nevojshme për konkurrim

Kandidatët e kompanive për të konkurruar për regjistrim në kualifikimin e nivelit 4, “Mekatronikë” duhet të paraqesin këto dokumente:

  • Diplomën ose Certifikatën e shkollimit të  mesëm të lartë ose të nivelit arsimor më të lartë të kandidatit;

  • Certifikatën e lindjes ose letërnjoftimin e kandidatit;

 

5.         Afati i paraqitjes së dokumenteve, vendi dhe shpallja e rezultateve

Paraqitja e dokumenteve bëhet prej datës 10 Qershor deri 12 Gusht 2022.

Paraqitja e dokumenteve bëhet në  Zyrën e administratës se Asociation „Loyola-Gymnasium“. Adresa: Rruga “e Tranzitit” Petrovë 20000, Prizren, kati i dytë duke filluar nga ora 8:00 deri ne ora 3:00, si dhe në formë elektronike, duke aplikuar direkt në web faqen tonë ose në e-mail adresën alg-info@alg-prizren.com me subjekt të e-mailit “Aplikim për Mekatronikë në “Loyola-Profesionale”

Kandidatët mund të aplikojnë edhe me ndërmarrje të tjera që ata i kanë siguruar.

Kandidatët të cilët plotësojnë kërkesat do të ftohen për testim me datë 15 Gusht 2022, në Qendrën e Formimit Profesional „Loyola-Profesionale” në Prizren.

Rezultatet e testit të kandidatëve shpallen në tabelën e shpalljeve, me datën 19 Gusht 2022, dhe dërgohen me email tek kompanitë dhe kandidatët.

Kompanitë mbajnë më pas intervistat dhe njoftohen se cilët kandidatë janë pranuar për arsim dhe aftësim profesional dual.

Orari i punës

Çdo ditë pune

E hëne - E premte

8:00 – 15:30

bottom of page