top of page

Trajnimi i mësimdhënësve

Në kuadër të ngritjes së cilësisë së mësimdhënies, më 01-02.12.23 në gjimnazin „Loyola“ u mbajt trajnimi i mësimdhënësve me temë „Vlerësimi formativ“.

Përmes këtyre trajnimeve, synojmë të përmirësojmë dhe të vazhdojmë punën dhe angazhimin tonë të pakursyer si gjithmonë, për të arritur rezultate sa më të larta.

Falënderojmë prof. Nazmi Xhomarën, për punën e tij të palodhshme dhe të pakursyer, që bëri gjatë këtij trajnimi dyditorë.

Për këtë trajnim e falënderojmë poashtu QAPA (Qendra për Avancimin e Performancës së Arsimit) me menaxherin e projekteve, z. Nehat Mustafa!Comments


bottom of page