top of page

Gymnasium Soccer Tournament

Dita e Flamurit - 28 Nëntori është frymëzim dhe nxitje edhe për sportistët, për të shfaqur talentin dhe ambiciet drejt sukseseve të reja.

Turneu në futboll, nëntor 2021


Recent Posts

See All

Përmes bashkëbisedimit i shkëmbejmë idetë dhe mbështesim njëri-tjetrin në misionin tonë të përbashkët.

bottom of page