top of page

Flag Day celebarting

Çdo komb ka mbamendjen historike, që e ndihmon ta ushqejë shpirtin e tij me vlerat kombëtare, sepse vetëm kështu do të jetë i mundur rrugëtimi edhe në kohët moderne.

28 Nëntori shënon përpjekjet titanike të etërve të kombit për t’i dhënë vendit lirinë, pavarësinë dhe identitetin e mohuar.

Gëzuar për shumë mote 28 Nëntorin e bekuar!
Recent Posts

See All

Përmes bashkëbisedimit i shkëmbejmë idetë dhe mbështesim njëri-tjetrin në misionin tonë të përbashkët.

bottom of page