Koncepti Pedagogjik

Shkolla

Shkolla Fillore

Konvikti

Udhëheqja

Gjuhë Gjermane, Latine & Angleze

Mësimdhënësit

Edukatorët

Administrata

Paraqitja & Tarifat

Administrata jonë

Organizimi dhe mbështetja

Puna e shtendosur kërkon rrjedhë të besueshme. Për të siguruar këtë administrata jonë punon si shërbim për të gjithë bashkëpunëtorët në konvikt dhe shkollë, për të gjithë nxënësit dhe prindërit e tyre. Këtu mund ti gjeni informatat dhe njoftime që mund të ju ndihmojnë më tutje për përditshmërinë. Si pikë grumbullimi i të gjitha informatave të rëndësishme dhe si qendër e dokumentacionit është në dispozicion të përditshëm për pyetjet personal ose me telefon çdo paradite shkollore edhe më tepër.

Me telefon (vetëm paradite gjatë ditëve të mësimit shkollor): +377 (0)44 434 087

 

Aulona Kajzogaj

Administrata

Kontabiliteti & Sekretariati

Hamide Elshani

Administrata

Kontabiliteti & Sekretariati

Yllka Veliu

Shkolla Fillore

Kontabiliteti & Sekretariati


 

Kuzhina dhe roje

 

Albina Bisaku

Kuzhiniere

Filip Marki

Kuzhinier

Vjollca Krasniqi

Pastrimi

Anton Lleshi

Gjimnaz

Roje dite

Anton Tomrecaj

Shkolla Fillore

Roje nate

Drita Doda

Shkolla Fillore

Pastrim

Lazer Çetaj

Shkolla Fillore

Mirëmbajtje

Lek Tushaj

Shkolla Fillore

Roje nate

Murat Xhoxhaj

Gjimnaz

Roje nate

Prek Karica

Shkolla Fillore

Mirëmbajtje

Tone Leka

Shkolla Fillore

Pastrim

Vera Kajtazi

Shkolla Fillore

Pastrim

Zef Berisha

Gjimnaz

Roje nate


 

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

ALG News

Këtu mund ta porositni gazetën tonë me informatat aktuale për projektin dhe përditëshmërinë shkollore.

Shoqata mbështetëse

Donacion online

Po, ndihmoj unë dhe do dhuroj!

Kontoja e donacioneve

Jesuitenmission
Königstr. 54
D - 90402 Nürnberg

Ligabank Nürnberg
Vordere Sterngasse 32
D - 90402 Nürnberg

Konto: 511 55 82
BLZ: 750 903 00
IBAN: DE 61 750 903 00 000 511 55 82
SWIFT: GENODEF1M05
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2019 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.