Ideja

Projekti

Shoqata bartëse

Projekti & Shoqëria bartëse

Ideja ka lindur.
Kush kujdeset për idenë, si bëhet nga kjo projekti dhe kush duhet të jetë bartës i projektit?
Këtu mund të mësoni më tepër për historinë tonë dhe strukturën tonë.

 

Ideja
Fëmijëve u nevojitet e ardhmja

Shpresat më të mëdha për Kosovën janë të ...

Projekti
Themelimi

i gjimnazit klasik me një konvikt për vajza dhe një konvikt ...

Shoqëria bartëse
Asociation "Loyola-Gymnasium"

Projekti pa person juridik në Kosovë është ...


Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

ALG News

Këtu mund ta porositni gazetën tonë me informatat aktuale për projektin dhe përditëshmërinë shkollore.

Shoqata mbështetëse

Donacion online

Po, ndihmoj unë dhe do dhuroj!

Kontoja e donacioneve

Jesuitenmission
Königstr. 54
D - 90402 Nürnberg

Ligabank Nürnberg
Vordere Sterngasse 32
D - 90402 Nürnberg

Konto: 511 55 82
BLZ: 750 903 00
IBAN: DE 61 750 903 00 000 511 55 82
SWIFT: GENODEF1M05
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2019 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.