Shoqata mbështetëse

Shoqëruesit

Donatorët

Miq, përkrahës dhe partnerë

Donatorë dhe përcjellës

Pa Renovabisin, i cili në vitin 2003 e porositi studimin e realizueshmërisë dhe pastaj, së bashku me krahinën e Jezuitëve gjermanë vendosi që këtë projekt ta zbatojë në jetë, sot në Prizren nuk do të kishte kurrfarë gjimnazi të ri me konvikte. Edhe funksionimi i shkollës sonë dhe konvikteve pa Renovabisin, anëtarët e Shoqërisë bartëse dhe partnerët tanë nuk do të ishte i mundshëm.

Ne në dy vitet e fundit kemi gjetur shumë miq dhe përkrahës. Të gjithë atyre dëshirojmë tu falënderohemi përzemërsisht. Natyrisht që ne shpresojmë në ndihmën tuaj edhe më tutje, nga e cila fëmijët e Kosovës, me siguri, do të jenë të varur edhe disa vite.

Në vijim do të gjeni regjistrin sipas abecedës të atyre, të cilët kanë dhënë kontributin e tyre për suksesin e projektit tonë. Nga kujdesi që ne kemi ndaj partnerëve tanë që tani kërkojmë mirëkuptim, në rast se regjistri nuk është në tërësi aktual, ose aq më keq, në qoftë se ndonjërin e kemi harruar.

 

Shoqata mbështetëse

Është formuar për mbështetjen ...

Shoqëruesit

Projekti jonë nuk jeton vetëm nga subvencionet financiare. Ne na ...

Donatorët

Këtu mund të gjeni listën e të gjithë atyre që kanë kontribuar për suksesin tonë ...

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Shoqata mbështetëse

Kontoja e donacioneve

Freunde und Föderer der Asociation "Loyola-Gymnasium" e.V.

Volksbank eG
IBAN: DE40 4126 2501 6700 9587 00
SWIFT: GENODEM1AHL
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2021 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.