Shoqata mbështetëse

Shoqëruesit

Donatorët

Shoqëruesit

Projekti jonë nuk jeton vetëm na subvencionet financiare. Ne kemi nevojë edhe për mbështetje, për këshilla dhe ndihmë të ekspertëve, si dhe bisedë me miqtë. Frymëzimet dhe kritika janë të rëndësishme njësoj dhe ne ato i marrim seriozisht.

Disa na shoqëruesit tanë, do të ua prezantojmë këtu. Emërtimi pason pa vlerësim dhe ju sigurisht do të keni mirëkuptim se një zgjedhje e tillë asnjëherë nuk mund të jetë e plotë.

P. Eugen Hillengass SJ

Udhëheqës i zhvillimit të projektit – Krahina e Jezuitëve Gjerman
Ndihmon në mënyrë të palodhshme në të gjitha çështjet, para se gjithash te “Fundraisingu”.

Prof. Dr. Karl Schneider

Shkolla e Lartë Pedagogjike Ludvigsburg
Hartoi ekspertizën për projektin tonë.

 
Dr. Erich Rabitsch

Këshilltar profesionist për Ballkanin (djathtë) në Zyrën Federale Administrative, në bisedë me prof. Dr. Karl Schneider (majtë).

 
P. Peter Leutenstorfer SJ

Si mësimdhënës i dikurshëm i gjuhës latine në Kolegjin St. Blasien, përsëri ka mësuar mësimdhënësit tanë të latinishtes.

 
Dr. Winfried Adler

Ka udhëhequr Punëtorinë e II - Didaktikë dhe Pedagogji – për mësimdhënësit tanë.

 
Hubertus Plenk

Ka udhëhequr Punëtorinë e II – Didaktikë dhe pedagogji – për mësimdhënësit tanë si dhe zotëri Schwarzbach, nga njëherë edhe nëpër të gjitha katër anët e luginës së Lumëbardhit.

 
B. Karl-Hein Lang SJ

Para përurimit ka organizuar pastrimin dhe në janar 2006 së bashku me kuzhinierin tonë filluan punën në kuzhinën e re të mensës.

 
Margit Herrmann & Erhan Tan

Kolping Kosovë
Te dy për ne janë si këshilltarë dhe ndihmës në Prizren të pashmangshëm.

 
Florian Baubin,
Bernd Bornhauser,
Dorian Schmid,
Christian Staudt,

ndihmuan Atë Happelin dhe projektin e shkollës së tij qysh nga fillimi ne shtatore 2005. Ata bene një film dokumentare “Prizren Transit Road”, duke pasur edhe një s h ikim ne te kaluarën dhe konfliktet e Kosovës , kontribuon ne kuptimin e situatës dhe jep një raport mirëkuptimi rreth projektit dhe origjinës se saj.

       

 

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Shoqata mbështetëse

Kontoja e donacioneve

Freunde und Föderer der Asociation "Loyola-Gymnasium" e.V.

Volksbank eG
IBAN: DE40 4126 2501 6700 9587 00
SWIFT: GENODEM1AHL
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2021 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.