Kontaktet

Kërkoni të kontaktoni me ne?

Në rast se keni pyetje, kritika ose ndonjë frymëzim, mund të na drejtoheni me ëndje dhe në çdo kohë.

 

Me Postë:

Adresa në Kosovë

Asociation "Loyola-Gymnasium"
Rruga e Tranzitit Petrovë
20000 Prizren - Kosovë

 

     

Me telefon:

Vetëm paradite gjatë ditëve të mësimit shkollor:

+383 (0)44 434 087

     

Per E-Mail:

Punëdrejtues:

Zëvendës drejtoresha e shkollës:

Udhëheqja e konviktit:

 

Fadil Hamzaj

Neki Jahaj

Arianit Çollaku

 

     

 

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

ALG News

Këtu mund ta porositni gazetën tonë me informatat aktuale për projektin dhe përditëshmërinë shkollore.

Shoqata mbështetëse

Donacion online

Po, ndihmoj unë dhe do dhuroj!

Kontoja e donacioneve

Jesuitenmission
Königstr. 54
D - 90402 Nürnberg

Ligabank Nürnberg
Vordere Sterngasse 32
D - 90402 Nürnberg

Konto: 511 55 82
BLZ: 750 903 00
IBAN: DE 61 750 903 00 000 511 55 82
SWIFT: GENODEF1M05
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2019 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.