Aktuale

Afatet

Vend pune

Mirë se vini në faqen tonë të Internetit.

INFROMATË - 29.08.2020

Të nderuar prindër, të dashur nxënëse e nxënës,

Në dy javët e fundit ne kemi bërë të gjitha përgatitjet e duhura për rifillimin e mësimit në Gjimnazin dhe Shkollën fillore “Loyola”. Të gjitha masat e ndërmarra i kemi harmonizuar me udhëzimin e fundit administrativ nga MASHT, duke i avansuar ato edhe me praktikat për rifillimin e shkollave në Gjermani. Ne kishim paraparë që kushtet e shkëlqyera në hapësirat e shkollave tona na mundësojnë rifillimin e mësimit dhe kështu do të jepnim një shembull të mirë, që shkollat megjithatë duhet të fillojnë, në të mirën e përfitimit të nxënësve tanë e fëmijëve tuaj. Për këtë kemi pasur takim gjatë gushtit edhe me ministrin e arsimit. Z. Ramë Likaj dhe me kryetarin e këshillit të prindërve, z. Fadil Hamzaj (të cilët dëshirojmë t’i falënderojmë për angazhimin e tyre) dhe u pajtuam të fillojmë mësimin me datë 31 gusht 2020. Përkundër të gjitha këtyre, dje pasdite kemi pranuar një shkresë nga zyrat e inspektoriatit të arsimit, përmes së cilës obligohemi t’i përmbahemi shtyerjes së fillimit të mësimit, e cila është paraparë të jetë me datën 14 shtator 2020. Të nderuar prindër, dëshirojmë të ju kërkojmë falje juve dhe njëkohësisht të ju njoftojmë pra, se për momentin data e fillimit të mësimit edhe në Gjimnazin dhe Shkollën fillore “Loyola” do të jetë 14 shtator 2020. Për ndryshimet eventuale do të jeni të njoftuar në ndërkohë. Ju urojmë edhe më tutje fundjavë të këndëshme dhe shumë shëndet, për Juve dhe familjet e të afërmit Tuaj!

Drejtoria dhe i tërë ekipi i ALG!

Të dashur prindër, në listat e mëposhtme mund t’i gjeni:

Ne jemi të lumtur dhe presim me padurim të mirëpresim nxënësit tanë të rinj!

INFROMATË

27.08.2020 Letër informuese drejtuar prindërve për vitin shkollor 2020/21 PDF

27.08.2020 Rregullat e higjenës në shkollë gjatë kohës së Pandemisë me COVID 19 PDF

 

Aktuale

më tepër >>

Afatet

 
Provimi pranues

Provimi pranues mbahet më 05.07.2020 duke filluar prej orës 9:00 për kl. e VI dhe prej orës 13:00 për kl. e X. Fillon në kohë.

Afati i dytë i provimit pranues është më 22.08.2020 duke filluar prej orës 9:00 për kl. e VI dhe kl. e X.


Kërkoni vend pune?

Asociation “Loyola–Gymnasium” shpall konkurs për vende pune - më tepër

Konkurs (PDF)

Formular aplikimi për punë (PDF)


Shkolla & Konviktet

Oferta jonë arsimore ka për cak të tërë Kosovën. Fëmijët ...

Paraqitjet & Tarifat

Gjithçka për provimin pranues, për paraqitjen dhe ...

ALG News

Abonimi dhe shkarkimi i të dhë nave të mëhershme ...

Projekti & Shoqata bartëse

Si bëhet projekti nga një ide dhe kush është bartës i ...

Kontakti

Kërkoni të na kontaktoni? Këtu i gjeni të gjitha të dhënat për kontakt ...

Shkarkimet

Në këtë faqe mund t´i gjeni t ë gjitha dokumentet e ...

Mediumet

ALG në media dhe shkarkimet ...

Fotografitë & Filmat

Galeri fotografishë dhe ...


Apliko tani!

Konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2020/2021

më tepër >>

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Shoqata mbështetëse

Kontoja e donacioneve

Freunde und Föderer der Asociation "Loyola-Gymnasium" e.V.

Volksbank eG
IBAN: DE40 4126 2501 6700 9587 00
SWIFT: GENODEM1AHL
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2020 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.