Galeria - VIZITË

Galeria 1

Galeria 2

Galeria 3

Galeria 4

Galeria 5

Galeria 6

Galeria 7

Galeria 8

Galeria 9

Fotografitë & Filmat

2015 - VIDEO - 10 vite Loyola-Gymnasium - 16. Prill 2015

Një film rreth kremtimeve për jubilarin e 10-të, të Gjimnazit Loyola në Prizren, në Kosovë.

I gjiruar nga zotëri Andreas Oettel, Hamburg, një mik i vjetër i shkollës.


Shikojmë filmin >>

   

2015 - VIDEO - 10 vite Loyola-Gymnasium

Këtu mundëson grupi i filmit një shikim në Gjmnazin Loyola dhe konviktet e tij, se ç’është  zhvilluar aty prej vitit 2005, ku qëndrojnë  mundësitë dhe përparësitë e kësaj shkolle. Perveç nxënësve marrin fjalën edhe shumë mësimdhënës.


Shikojmë filmin >>

   

2014 - VIDEO - Çmimi i ekselencës "Beruf macht Schule"

Në konkursin e Agjencisë Qendrore për Shkollat jashtë vendit për DAS dhe shkollat DSD, kemi qenë pjesëmarrës gjithashtu edhe ne. Filmi në lidhje me Iniciativën tonë të Arsimimit nga Donjeta Meta XII a dhe Kenan Pallusha XII b.

 


Shikojmë filmin >>

   

2014 - VIDEO - Iniciativa Arsimore - Haver & Boecker

Prej vitit 2009 deri në vitin 2014 përmes inisiativës për shkollim kanë gjetur vend për praktikën e tyre rreth 43 absolvent në ndërmarrje gjermane. Shumë nga këta absolventë studiojnë paralelisht me praktikën e tyre ose i fillojnë studimet e tyre tek pas praktikës.

Këtu raportojnë të trajnuarit nga Haver & Boecker në Oelde, Nordrhein-Westfalen.


Shikojmë filmin >>

   

2014 - VIDEO - Iniciativa Arsimore - Beumer Group

Prej vitit 2009 deri në vitin 2014 përmes inisiativës për shkollim kanë gjetur vend për praktikën e tyre rreth 43 absolvent në ndërmarrje gjermane. Shumë nga këta absolventë studiojnë paralelisht me praktikën e tyre ose i fillojnë studimet e tyre tek pas praktikës.

Këtu raportojnë të trajnuarit nga Beumer Group në Beckum, Nordrhein-Westfalen.


Shikoni filmin >>

   

2014 - VIDEO - Dauntless - Grupi i filmit - Loyola-Gymnasium

Era Qollaku është marr me një veti njerëzore, i patremburi. Ajo mendoi që protagonisti i filmit do të ishte i patrembur, trim, kurajoz dhe madje i guximshëm.

Ajo e ka zhvilluar idenë e saj së bashku me grupin e filmit të Gjimnazit Loyola.

 

Shikoni filmin >>

   

Prizren, Transit Road

Katër ish nxënësit e Kolleg St.Blasien, Florian Baubin, Bernd Bornhauser, Dorian Schmid dhe Christian Staudt, ndihmuan Atë Happelin dhe projektin e shkollës së tij, që nga fillimi e deri në hapjen e saj në shtator të vitit 2005.

Filmi, jo vetem që tregon për shkollën por edhe hulumton kujdesshëm të kaluarën e Kosovës, gjat periudhës së luftës, duke u munduar t'u ndihmojnë njerëzve ta kuptojnë situatën.

 

Shikoni filmin >>

 

Mirëkuptimi në mes popujve jep shkollë

Në suazat e këtij projekti të Fondacionit Robert Bosch në vitin shkollor 2007/2008 janë takuar nxënësit e klasës XI b të Loyola-Gymnasium në Prizren me ushtarët e kontingjentit gjerman të angazhuar në KFOR në Kosovë.

Shikoni filmin >>

   

Dorm - A documentary about the dormitories at Loyola-Gymnasium

The ALG - Asociation "Loyola-Gymnasium" is a private boarding school in Prizren, Kosovo. This film was made by students an shows life and living conditions of students in the ALG dormitory.

Shikoni filmin >>

   

Kronika ALG - një film për Gjimnazin Loyola

Cilat janë të arriturat dhe si do të jetë e ardhmja për Alumnit tanë? Një shans i ofrouar për edukim dhe trajnim iniciativë të cilën ne e filluam së bashku me kompanitë Gjermane dhe me të cilën ne bëmë edhe miq. Filmi ju tregon më shumë për të dhe mbi të gjitha se qka nxënësit tanë presin nga kjo nismë.

Shikoni filmin >>

 

Galeria - VIZITË

Vizitorët – të cilët ne mund ti përshëndesim në Prizren dhe vizitat që ne i kemi bërë.

Galeria 9

März/April 2008 - Schüleraustausch mit dem TMG Oelde.

Galeria 8

1 qershor 2007 – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve - Ekspozita në Shatërvan

Galeria 7

16 prilli 2007 – Dita e duerve të hapura dhe Dyvjetori i vënies së gurit të themelit.

Galeria 6

Prej janarit deri në fund të vitit shkollor 2007/08.

Galeria 5

Prej fillimit të shkollës në shtator 2006 deri për Kërshëndella 2006.

Galeria 4

Viti i parë shkollor në Loyola-Gymnasium.

Galeria 3

Prej vënies së gurit të themelit deri një ditë para hapjes.

 

Galeria 2

Fotografi nga ajri.

 

Galeria 1

Trualli (vjeshtë 2004)
Tenderi (shkurt 2005)
Nënshkrimi i kontratës për ndërtim (25.03.2005)
Vërja e gurthemelit (16.04.2005)

 

Kjo faqe është ende duke u përpunuar.
Galeritë tjera do të shtohen vazhdimisht.

 

Apliko tani!

Konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2020/2021

më tepër >>

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Shoqata mbështetëse

Kontoja e donacioneve

Freunde und Föderer der Asociation "Loyola-Gymnasium" e.V.

Volksbank eG
IBAN: DE40 4126 2501 6700 9587 00
SWIFT: GENODEM1AHL
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2020 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.