Aktuale

Afatet

Vend pune

Aktuale & Afatet

Këtu mund ti gjeni informatat për temat aktuale rreth shkollës dhe konvikteve, si dhe një pamje të përgjithshme për afatet më të rëndësishme në vitin aktual shkollor.

 

Aktuale

Në këtë faqe çdo herë mund të gjeni udhëzime dhe ...

Afatet

Këtu i gjeni të gjitha afatet e rëndësishme në vitin aktual shkollor ...

Punësimet

Kërkoni një vend pune? Ndoshta pikërisht juve ju kërkojmë! ...

 

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Shoqata mbështetëse

Kontoja e donacioneve

Freunde und Föderer der Asociation "Loyola-Gymnasium" e.V.

Volksbank eG
IBAN: DE40 4126 2501 6700 9587 00
SWIFT: GENODEM1AHL
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2021 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.