Aktuale

Afatet

Vend pune

Aktuale

Raporte dhe udhëzime

Në këtë faqe çdo herë mund të gjeni udhëzime dhe raporte të shkurtra për temat aktuale dhe ngjarjet në dhe rreth shkollës sonë dhe në konvikte. Ndonjëherë edhe raporte interesante nga Kosova për udhëtimet e nxënësve dhe pedagogëve jashtë vendit.

< Zurück  Nachricht 5 bis 8 von 1344 Weiter >06.02.2020 - ALG News 01/2020

Aktuale ALG News janë lëshuar vetëm!

Jeni kureshtar?
Lexoni dhe shikoni vet!


ALG News 01/2020 - Download >>23.12.2019 - ALG News 06/2019

Aktuale ALG News janë lëshuar vetëm!

Jeni kureshtar?
Lexoni dhe shikoni vet!


ALG News 06/2019 - Download >>04.12.2019 - ALG News 05/2019

Aktuale ALG News janë lëshuar vetëm!

Jeni kureshtar?
Lexoni dhe shikoni vet!


ALG News 05/2019 - Download >>04.11.2019 - ALG News 04/2019

Aktuale ALG News janë lëshuar vetëm!

Jeni kureshtar?
Lexoni dhe shikoni vet!


ALG News 04/2019 - Download >>

< Zurück  Nachricht 5 bis 8 von 1344 Weiter >

 

Apliko tani!

Konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2020/2021

më tepër >>

Afatet e pushimeve
Gjimnaz

Afatet e pushimeve
Shkolla Fillore

Shoqata mbështetëse

Kontoja e donacioneve

Freunde und Föderer der Asociation "Loyola-Gymnasium" e.V.

Volksbank eG
IBAN: DE40 4126 2501 6700 9587 00
SWIFT: GENODEM1AHL
Stichwort: Loyola-Gymnasium

Zuwendungsbescheini-
gungen werden erstellt.Aktuale & Afatet | Shkolla & Konvikti | Projekti & Shoqata bartëse | ALG News | Shkarkimet | Partnerët | Kontakti | Dëftues botimi


Copyright © 2006-2020 Asociation "Loyola-Gymnasium" Prizren. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.